Contacteer ons op: 03 236 89 39

 

Zoek uw cruise!
earth
earth Bestemming
Vaargebied

kalender
boot Rederij
Rederij


23 dagen Antarctica

Silversea Cruises
Silver Wind ****+
Vertrekdatum 20/11/2021
Vanaf
€28470
Vaarroute
DagDatumHavens
120/11/2021
221/11/2021 Dag op zee
322/11/2021 Dag op zee
423/11/2021
524/11/2021
625/11/2021 Dag op zee
726/11/2021
726/11/2021
827/11/2021
928/11/2021 Dag op zee
1029/11/2021 Dag op zee
1130/11/2021
121/12/2021
132/12/2021
143/12/2021 Dag op zee
154/12/2021 Dag op zee
165/12/2021
176/12/2021
187/12/2021
198/12/2021
209/12/2021
2110/12/2021
2211/12/2021
2312/12/2021

La dolce vita
 • Italiaanse luxecruises met zin voor traditie
 • Butlerservice met all-inclusive formule
 • Professionele expeditiecruises

De klassieke, verzorgde schepen van Silversea staan voor luxe en kwaliteit in combinatie met de romantiek van reizen per schip. Aan boord voel je constant de invloed van de Mediterrane cultuur en Italiaanse klasse, en dat op een zeer hoog niveau.

Dit is ‘la dolce vita’ voor een ouder publiek dat houdt van het Europese karakter in een zeer elegante omgeving. De interieurs zijn geïnspireerd door de gouden tijden van het cruisen. Er heerst een warme, intieme sfeer en zoals de meeste luxerederijen hanteert ook Silversea een all-inclusive formule.

Van dranken tot en met fooien en wifi aan boord, het is allemaal inbegrepen in de prijs van je cruise. Voor sommige specialiteitenrestaurants betaal je een toeslag. De schepen hebben enkel suites met butlerservice in elke categorie. Authentieke Italiaanse recepten en verse, duurzame ingrediënten komen samen in ‘La Terrazza’, het eerste Slow Food restaurant op zee.

Dé hot spot om te eten is ‘The Grill’ naast het zwembad, een interactief snelbuffet waar je de beste stukken vlees en de lekkerste zeevruchten op een verwarmde steen kan grillen terwijl je geniet van een vurige zonsondergang. Of ga naar ‘The Restaurant’ met steeds veranderende specialiteiten-menu’s. Dineren kan in open zitting of in de privacy van je eigen suite…

Verder zijn er ook de expeditieschepen, die een heel ander soort cruises aanbieden, maar met steeds dezelfde zin voor kwaliteit en service. Tijdens de expeditiecruises zijn alle excursies – dikwijls uitgevoerd met de zodiacs aan boord – inbegrepen in de prijs en begeleid door ervaren expeditieleiders en natuurexperts.

Aan boord worden lezingen gegeven door ervaringsdeskundigen, biologen en wetenschappers. Silver Origin is het nieuwste schip uit de vloot; het intieme luxeyacht – voor maximaal 100 gasten – is specifiek gebouwd om de Galapagos-eilanden te verkennen.

Silver Wind ****+
 (toon Dekplan)
De Galaxy maakt deelt uit van de Century Class schepen, samen met haar zusterschepen, de Century en de Mercury bieden deze super-de-luxe 5-sterren schip haar gasten een wereld van onovertroffen service en unieke ontspanning. De Griekse officieren die de leiding hebben over een internationale bemanning, in totaal 843 man sterk, verzorgen de passagiers op voortreffelijke wijze en voldoen aan al uw wensen.Deze Century Class schepen zijn voortreffelijk ontworpen. Door de goed samengestelde gangen, atriums en gemeenschappelijke ruimtes krijgt de passagier het gevoel hier meer ruimte te hebben dan aan boord van andere schepen met een gelijkaardige grootte

De schepen uit de Century-klasse delen het gestroomlijnde uiterlijk en het profiel van de intieme Horizon-schepen, maar zijn aanmerkelijk groter. Deze schepen zijn ontworpen naar de hoogste normen en hebben voor een nieuwe cruisebelevenis gezorgd die in Berlitz "Guide to Cruising" wordt omschreven als 'hedendaags en vol superlatieven'. Hele dekken zijn gewijd aan ontspanning en recreatie. De AquaSpa's aan boord van de Century-schepen behoren tot de best uitgeruste op zee, Celebrity's gasten vinden er de rust die ze verdienen. Kies voor een verkwikkende massage of de gezichtsbehandelingen van La Therapie. Professionele kapsters en manicures van het schoonheidssalon bieden het hele pakket aan diensten. De hutten van de Century-klasse zijn een thuis van huis. Een privé-vertrek dat is uitgerust met alle moderne voorzieningen en u verzekert van een luxueuze cruise-ervaring. Het Celebrity Interactive Network werd voor het eerst op deze klasse schepen geintroduceerd. Dankzij dit interactieve netwerk kunt u uw vakantie organiseren via de TV in uw eigen kajuit. Selecteer een wijn bij uw diner, speel blackjack of boek de landexcursie voor morgen. De gasten staan weer verbaasd over de ruimte en zijn verrukt van de buitengewoon persoonlijke service die het personeel ze biedt. Een cruise aan boord van een schip uit de Century-klasse is een ervaring die u nooit zult vergeten.

Gigantische ijsbergen, een magnifiek wildleven, een uniek natuurlijk panorama, en dat alles in een niet te omvatten stilte. Wat de grote witte wildernis met een mens doet, valt amper in woorden te omvatten. Alles is hier zo overweldigend dat het een levenslange indruk op je nalaat en je laat voelen welke onbeschrijflijke oerkracht er schuilt op dit desolate continent.

Om Antarctica te bereiken moet je natuurlijk wel de beruchte ‘Drake Passage’ trotseren. Deze oversteek – die zo’n 2 dagen duurt – begint vanuit Ushuaia. Vanuit België vlieg je in de meeste gevallen eerst naar Buenos Aires, dus enkele dagen vroeger afreizen om er alvast te acclimatiseren, is zeker geen slecht idee.

Van hieruit brengt een rederijvlucht je naar Ushuaia waar je inscheept op je (expeditie)cruiseschip. Aangezien er op Antarctica slechts een beperkt aantal reizigers wordt toegelaten, zal je dus per definitie altijd met een kleinschalig cruiseschip reizen. Ook sommige cruiserederijen met grotere schepen bieden cruises aan die de overtocht maken, maar opgelet: het gaat in dit geval om panoramisch cruisen op het Antarctisch Schiereiland. Enkel de gespecialiseerde expeditieschepen zijn uitgerust om zogenaamde ‘landings’ te doen op het Witte Continent. Dat gebeurt met zodiacs, en steeds in aanwezigheid van ervaren expeditieleiders en natuurgidsen.

Hoor het ijs kraken onder de boeg van het schip en laat je begroeten door de duizenden pinguïns die de kusten bevolken. Albatrossen, zeeleeuwen en grote kuddes zeehonden zullen je nauw in de gaten houden wanneer je een excursie maakt. Natuurwetenschappers geven informatieve lezingen aan boord en zullen je begeleiden in de prachtige ijswereld. De uitstappen per zodiac zijn sterk afhankelijk van weers- en ijsomstandigheden. De kapitein beslist samen met het expeditieteam waar je aan land gaat. Je bezoekt het schiereiland tijdens de zomer, wanneer de zon eindelijk tevoorschijn komt na een lange winternacht en de krillrijke wateren krioelen van het leven. 

De Falklandeilanden herbergen een van de meest unieke en biodiverse gebieden op aarde: van winderige heidelandschappen tot zandstranden en steile kliffen. Op de bergachtige South Georgia Eilanden bewonen tienduizenden koningspinguïns de kustlijn waar ook ontdekkingsreiziger Shackleton aan land kwam. Sta even stil bij zijn rustplaats in Grytviken, een voormalig walvisstation waar honderden walvissen werden geslacht. Nu is het een museum waar je nog heel wat restanten van deze periode kan vinden. 

Raak je er niet uit via de zoekselectie online? Via ons eigen Cruise Magazine geven we je nog een heleboel meer inspiratie. Of contacteer ons en wij helpen je graag verder bij je zoektocht naar de ideale cruise !


Prijzen
  (vanaf)
HutPrijs p.p.
Vista Suite€29970
Veranda Suite€33750
Midship Veranda Suite€39510
Medallion Suite€52020
Silver Suite€61560
Royal Suite 1 bedroom€94770
Grand Suite 1 bedroom€106380
Owner's Suite 1 bedroom€118080

Inbegrepen
 • De cruise op basis van 'Silversea All-Inclusive' aan boord van Silver Wind
 • De havengelden en Belgische BTW zijn inbegrepen
 • Alle maaltijden en alle frisdranken, speciale koffies, geselecteerde wijnen en spirits in alle bars, salons en restaurants
 • 24u/24u Butler Service
 • De fooien zijn inbegrepen
 • Naar uw persoonlijke wensen gevulde minibar in de hut
Niet inbegrepen
 • De vluchten naar/van de in- en ontschepingsplaats
 • De transfers op de in- en ontschepingsplaats
 • Uw persoonlijke uitgaven zowel aan boord van Silver Wind als aan wal
 • Uw persoonlijke annulatie en reisverzekering
Wil je meer weten?
Onze medewerkers staan steeds ter beschikking voor al je vragen.
Wil je even langskomen in onze kantoren? Graag !
Maak dan best even een afspraak zodat wij de nodige tijd voor je kunnen vrijmaken en je efficiënt kunnen verder helpen.

ATC Cruises gegevensverwerking

Als ATC Cruises - All Travel Consultants N.V. - zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u na het doornemen van onze privacyverklaring vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of de uitoefening van uw rechten, kan dit via onderstaande contactgegevens:  

Mechelsesteenweg 62 (gelegen naast de gebouwen van Water-Link)
B - 2018 Antwerpen
Telefoon :  + 32 (0)3 236.89.39
E-mail:  info@atccruises.be

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom

Uw persoonsgegevens worden door ATC Cruises verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden waaronder: 

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen, verwerken en bewaren:

 • Persoonlijke identiteitsgegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres i.f.v. communicatie, vervullen wettelijke verplichtingen en begeleiding
 • M.b.t kosten en/of vergoedingen: bedrag, bankrekeningnummer voor uitbetaling, bewijsstukken (bij werkelijke kostenvergoeding), aard en bedrag kostenvergoedingen die elders verkregen worden (verklaring op eer)
 • Over het aangekochte pakket: omschrijving, start- en einddatum, aantal dagen i.f.v. planning, registratie en opmaak nominatieve kosten en/of vergoedingen•
 • Handtekening (als onderdeel verklaring op eer, overeenkomsten enz.)
 • Kopie verblijfstitel of document.

We gebruiken de verzamelde gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we de gegevens van u hebben verkregen.
Voor de hierna vermelde gegevens geldt dat  ATC Cruises ze pas verwerkt wanneer u daartoe uw uitdrukkelijke toestemming geeft nadat u, los van andere aangelegenheden, over de specifieke doelstellingen van die verwerking geïnformeerd bent.

Van de klant  wordt verwacht dat hij elke wijziging van zijn persoonsgegevens onmiddellijk spontaan en schriftelijk doorgeeft aan ATC Cruises. Volgende gegevens worden ten slotte verwerkt nadat ze elders dan bij de vrijwilliger zelf zijn verkregen.

Minderjarigen:
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van derde, gespecialiseerde partijen aan wie wij de volgende taken uitbesteden:

 • Het verzorgen van de internet omgeving (webhosting, cloudsysteem)
 • Het verzorgen van IT-infrastructuur (o.a. IT netwerk, CRM systeem …)
 • Het verzorgen (en verspreiden) van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
 • Boekhouding en betalingen.

Met elk van deze partijen (verwerkers) hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin de nodige afspraken opgenomen zijn om de beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is, of wij hier een gerechtvaardigd belang voor hebben.
Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek met machtiging van het parket
(persoons)gegevens bij ons opvraagt, controle vanuit de inspectiediensten op het naleven van de regels rond het toekennen van kostenvergoedingen en de verplichtingen uit de vrijwilligerswet in het algemeen, het overmaken van persoonsgegevens aan de subsidiërende overheid die dit oplegt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.
Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
U heeft het recht deze toestemming te weigeren en om deze ten allen tijde in te trekken.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

ATC Cruises bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Concreet worden de persoonsgegevens bewaard tijdens de volledige duurtijd van het vrijwilligerswerk, of langer wanneer hetzij een wettelijke of decretale bepaling dit oplegt (wettelijke bewaartermijnen van documenten bijvoorbeeld),
hetzij de wettelijke verjaringstermijn van een eventuele rechtsvordering ten aanzien van of door ATC Cruises dit rechtvaardigt.

Beveiliging van de gegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen en de vertrouwelijkheid ervan te waarborgen. Waaronder maatregelen die de gegevens beschermen tegen inbreuken, verlies en  onrechtmatige verwerking. 
Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen: 

 • Alle personen die namens ATC Cruises van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.•
 • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.
 • We pseudonimiseren / anonimiseren waar mogelijk / nodig en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is.•
 • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
 • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.
 • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Uw rechten omtrent uw gegevens

U hebt recht op  inzage  en kopie van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben.U hebt recht op  correctie en aanvulling wanneer uw gegevens onjuist of onvolledig zijn.   U mag eisen dat uw persoonsgegevens   gewist worden wanneer ze niet langer noodzakelijk zijn ten aanzien van de doeleinden waarvoor ze werden verzameld of verwerkt, wanneer er geen gerechtvaardigd doel meer bestaat voor de verwerking, wanneer u  terugkomt op uw toestemming betreffende de verwerking van bepaalde gegevens en de organisatie zich niet kan baseren op een ander gerechtvaardigd doel voor de verwerking.

U hebt het recht om de  verwerking van uw persoonsgegevens te laten beperken wanneer u de juistheid van die gegevens betwist of wanneer u zich verzet tegen de verwerking van de gegevens (zie verder) zodat de gegevens alleen nog verwerkt kunnen worden met uw toestemming , voor de vaststelling van de uitoefening of de verdediging van rechten voor de rechtbank of voor de bescherming van de rechten van een andere persoon.

U hebt  het recht om zich te  verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om redenen die verband houden met uw bijzonder situatie, tenzij voor de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de inachtneming van de contractuele of wettelijke verplichtingen van de organisatie.    

U kunt de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en die wij geautomatiseerd verwerken, ontvangen in een  gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat, zodat u deze kunt  doorgeven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke of zodat wij deze, op uw vraag en als dit technisch mogelijk is, kunnen overmaken aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.

Voor de verwerking van persoonsgegevens die wij op basis van uw toestemming hebben verkegen, kunt u uw  toestemming om het even wanneer intrekken. De verwerking van deze gegevens vóór de intrekking van de toestemming blijft geldig.  Bovenaan dit privacy statement staat hoe u contact met ons kan opnemen om uw rechten uit te oefenen.   (U kan ons ook contacteren via de contactpagina van onze website …www.atccruises.be… ). (om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren). Om uw identiteit te controleren vragen wij u om een kopie van uw identiteitskaart mee te sturen. We raden je sterk aan om daarbij je pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te vermelden dat het om een kopie gaat.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens of over de uitoefening van uw rechten dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit ( Privacy Commissie) , dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming, of om een procedure in rechte aan te spannen

Wijziging privacy statement 

ATC Cruises kan zijn privacy statement wijzigen.  Van deze wijziging zullen we een aankondiging doen op onze website.  De laatste wijziging gebeurde op …25 oktober 2017…  Oudere versies van ons privacy statement zullen in ons archief worden opgeslagen.  Stuur ons een e-mail als u deze wilt raadplegen.

Referentie: bc/8BdkuIJglnNcNQKWeMg==